Cara Order/Tempah

Cara Order

Hubungi kami untuk pastikan stok dan harga promosi terbaru.

Tel: 0111-562-3689

Cara 1: Datang Ambil Sendiri

  • Location 1: Tesco Puchong (Selangor)
  • Location 2: Jusco Klang Bukit Raja (Selangor)
  • Location 3: Cyberjaya
  • Location 4: Giant Bandar Puteri

Option 2: Kami Kirimkan ke Alamat Anda

  1. Bank In / Online Transfer to:
    • Maybank
    • CIMB
    • RHB
    • PUBLIC Bank
    • Hong Leong Bank
  2. SMS / Email kami Nama & Alamat untuk kiriman.
  3. Order anda akan sampai dalam masa 1 hingga 3 hari.

65 thoughts on “Cara Order/Tempah

  1. Salam,
    Saya dari Klang, ingin membeli jus monavie (merah) 8 botol. Kalau tuan ada stok, saya cadang nak ambil sendiri di Jusco Bandar Baru Klang.

    Wasalam

    Syawal

    • Salam Syawal,
      Maaf, stok dah habis kat Jusco Klang. Tinggal sikit lagi kat Tesco Puchong. Rasa malam Ahad ni akan habis. Kalau minat I boleh simpan bagi kamu dulu kat Tesco.

      Kalau tak dapat datang, saya boleh tolong pos kan. Cuba tambah RM15 sekotak. Total 2 kotak (8 botol) RM630 untuk musim promosi ni.

      Ape-ape sila sms/call I kat 0111-562-3689

  2. Boleh tanya jika botol berlainan boleh dijual bercampuran? Atau mesti tempah 1 kotak sejenis sahaja? Saya berminat untuk membeli dua kotak jika harga murah, dan berapa caj untuk hantar ke Labuan?

    Terima kasih

  3. hello…
    tempat yang paling hampir dengan saya jusco klang tu jusco bukit raja atau bukit tinggi???kalo saya nak membeli 1 kotak berapa kah harga nya sekarang??? untuk harga monavie plus (merah )

  4. salam…saya berminat utk beli monavie…utk kesihatan kulit nk beli yang warna aper yer? dan boleh bgtau harga sekotak berapa rm skrg? sy duk di puchong n xda masalah utk self pick up dkt tesco puchong

  5. Salam, saya Fizah dr Putrajaya.saya berminat
    nak order 1kotak jus monavie original (purple).dapat harga berapa skrg?boleh dtg ambil stok kat cyberjaya kan.blh bg address?

  6. Assalamualaikum,
    Saya nak ty, harga yg ditawarkan ini untuk beli 4 botol sekali kan?
    kalau just nak beli satu utk try dulu x bole ye?

    warna ape yg paling bagus ye? bole x jelaskn advantages based on color.
    Tq.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s